Välj en sida

Jag spelar just nu Halo Infinite (och inte på tyska!). Det blir mitt sista spel för året. Det är bra, riktigt bra. Vilket är mer än man kan säga om spelåret 2021 som helhet.

Som bekant gjorde jag 2021 till ett backloggår, och det har gjort min bild av året mer positiv än den annars hade varit. För med handen på hjärtat har 2021 varit lite av ett mellanår. Vi fick visserligen ett nytt Resident Evil, ett nytt Metroid, ett nytt Forza Horizon och ett nytt Halo samt en drös med remasters som inte alls var så tokiga. Men det där superspelet som slår oss alla med häpnad lös med sin frånvaro i år.

2022 ser däremot ut att bli ett kanonår. Massor av spel har skjutits fram som en följd av pandemin och om det nu inte sker fler förseningar, vilket det säkert kan göra i vissa fall, kommer nästa år att bli proppat med riktigt bra spel.

Vi har God of War Ragnarök, Elden Ring, Starfield, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West och lilla mysiga Tunic för att nämna några. Själv ser jag väldigt mycket fram emot A Plague Tale: Requiem (senaste trailern), som kommer till både PlayStation 5 och Xbox och släpps på Game Pass direkt.

Så. Först Halo Infinite och sedan en liten andningspaus innan allt drar igång igen.

(Visited 97 times, 1 visits today)