Välj en sida

Det skulle bli en härlig kväll. Lanseringsdag för Halo Infinite och en helkväll med Master Chief. Det blev… något annat. Jag hade förinstallerat spelet, trodde jag. Det visade sig att själva kampanjen inte alls var installerad så jag fick börja där.

Sedan börjar det knasiga. Spelet är på… tyska. Det har installerats ett tyskt språkpaket som jag inte bett om. Även engelskan är installerad, men det verkar inte spela någon roll. Master Chief, fienderna, alla pratar tyska! Det går ju inte, det begriper vem som helst. Jag älskar det tyska språket, men även jag har mina gränser. Master Chief ska, i likhet med Clint Eastwood, inte prata tyska.

Problemet har inte bara drabbat mig, även om det är en klen tröst. Det är tydligen bekymmer med språkinstallationen, vilket är ett problem jag aldrig haft i ett spel förr.

I värsta fall blir det till att avinstallera och ominstallera spelet i kväll eftersom det inte verkar gå att lösa den vanliga vägen. Mina myskvällar med Halo Infinite får vänta.

(Visited 84 times, 1 visits today)