Oktober visade sig bli en otäckt tät månad med massor av spellanseringar. Det gynnar ingen när spel krockar med varandra. Remedy beslöt därför att skjuta fram lanseringen av Alan Wake II med tio dagar. Nu följer THQ efter.

Rebooten av Alone in the Dark, som skulle ha släppts två dagar före Alan Wake II, skjuts fram till den 16 januari. Det är ett klokt affärsmässigt beslut då detta spel riskerade att begravas helt av mer namnkunniga och populära releaser.

Men det är också ett bra beslut för oss spelare. Många hade helt enkelt inte prioriterat Alone in the Dark och för andra hade det blivit väldigt stressigt att spela detta och Alan Wake II samtidigt som Super Mario Bros. Wonder och Sonic Superstars pockar på uppmärksamhet.

Visst är det tråkigt att vänta, särskilt när man som jag har köpt samlarutgåvan och är sugen på att packa upp den, men detta var trots allt det bästa beslutet för alla. Januari är ingen tokig månad för en skräckis.

(Visited 131 times, 1 visits today)