Välj en sida

Tidigt i somras stängde Loading ned utan förvarning. Det har varit lite tomt, ska erkännas. Inte bara för att jag bloggade och skrev en del på sajten som en av många redaktionsmedlemmar utan också för att Loading blev mitt tillhåll för diskussioner och debatt.

Nu, snart fyra månader senare, är Sveriges bästa spelcommunity på väg tillbaka. Med ideella krafter kommer Loading.se att återuppstå.

Nya Loading kommer som framgick i streamen i går kväll inte att bli exakt som förut utan betydligt mer spartanskt. Självfallet kommer det utvecklas med tiden med PM-funktion och det mesta som vi är vana vid från forum.

Däremot kommer nya Loading inte vara en nyhetssajt som förr. Vilket heller inte är nödvändigt eftersom det bästa ställe för sådant heter ResetEra.

Noteras kan också att Loading kommer finnas på Patreon. Sajten behöver stöd för att klara drift, underhåll och utveckling men på längre sikt finns också tankar om att bli en växande del av svensk spelmedia.

Jag kommer registrera mig som en vanlig användare när nya Loading slår upp portarna på fredag kväll. Hoppa in du också så ser vi till att ge Loading nytt liv igen.

(Visited 146 times, 1 visits today)