Välj en sida

2007 var ett helt galet spelår med releaser som Halo 3 och Super Mario Galaxy men också födelsen av helt nya spelserier. Både BioShock, Mass Effect och Assassin’s Creed lanserades under det året, och har som bekant blivit rätt stora sedan dess.

2K släppte en remaster av de tre BioShock-spelen redan under fjolåret (recension här). Men nu vill de fira tioårsjubiléet genom att släppa en stor samlarfigur i begränsad upplaga.

Det släpptes redan när det begav sig en liten Big Daddy-figur i en dyrare utgåva av det första spelet, och när BioShock Infinite kom 2013 gavs även möjligheten att köpa en Songbird-utgåva. Den här gången har de dock slagit på stort med en stor figur som dessutom rör sig.

Jag har inte sett den i svenska butiker än, och det är möjligt att den aldrig når hit eftersom upplagan är blott 5 200 stycken. Tack och lov finns Ebay för den som ändå vill ha den.

(Visited 34 times, 1 visits today)