Det galna spelåret bara fortsätter att leverera. Och jag ligger efter. Så efter. Men jag kämpar på för att hinna med alla de spel jag är nyfiken på innan tolvslaget.

Jag är ännu inte klar med Alan Wake II (en maffig recension kommer när eftertexterna har rullat). I dag damp dock ett annat nytt spel ned – RoboCop: Rogue City. Spelet har fått oväntat bra betyg och hyllats som ”pretty awesome” av Digital Foundry. RoboCop är ingen barndomsfavorit, men visst finns den med bland alla filmminnen från 80-talet.

Teyons Terminator: Resistance var oväntat bra, och jag gillade upplevelsen främst för att utvecklarna visat sådan kärlek till ursprungsmaterialet. RoboCop: Rogue City verkar vara skapat med samma kärlek, och dessutom vara ett bättre spel på alla punkter.

Så ja, jag slog till. Det ska bli spännande att se hur de har lyckats, och om konsolversionen matchar PC-versionen.

RoboCop fick sällskap av samlarutgåvan av Terminator: Resistance.
(Visited 85 times, 1 visits today)