Välj en sida

När Circana, tidigare NPD Group, summerar den nordamerikanska spelförsäljningen i september står det klart att Starfield tog topplaceringen. Knappast överraskande, säger kanske någon. Men faktum är att det är första gången ett Bethesda-spel är nummer ett en enskild månad, trots alla stora spel som släppts från studion under alla år.

Det ska också noteras att Starfield bara har släppts till PC och Xbox och att det dessutom finns på Game Pass, vilket oundvikligen påverkar försäljningen negativt. Jämfört med alla spel som släppts under året är Starfield på plats 7.

Det ska bli väldigt spännande att se hur pass försäljningen och intresset för Starfield håller i sig över tid. Det är ett gigantiskt spel som dels tar lång tid att klara men som man dessutom kan återkomma till och spela om på ett helt nytt sätt. Det finns inget rätt eller fel – den som vill fokusera på att bygga på sitt skepp kan göra det.

Jag har tagit mig en bra bit in men känner mig inte alls klar. Intryck eller en recension, som jag aldrig trodde att jag skulle skriva, kommer så småningom.

(Visited 96 times, 1 visits today)