Välj en sida

Så har dagen S kommit. Det hett efterlängtade, länge beryktade och svindyra Bethesda-spelet Starfield landar i dag på PC och Xbox. I alla fall för den som betalat för premiumversionen eller Constellation Edition. Alla andra får vänta till den 6 september.

Själv ska jag hämta ut min samlarutgåva någon gång i eftermiddag och med lite tur kan jag få en stund för mig själv i kväll. Recensionerna varierar, men det har delats ut många riktigt höga betyg. Starfield engagerar, det är ett som är säkert. Många olyckskorpar har länge hävdat att det inte kommer bli något att hänga i granen medan fansen varit lyriska redan innan de sett gameplay. Det verkar dock som om Starfield levererar det som förväntas av ett Bethesdaspel.

Mina intryck kommer förstås så småningom, först av samlarutgåvan. Men jag lär inte recensera Starfield, det är alldeles för stort. Däremot hoppas jag kunna plöja ned åtskilliga timmar i det, för nog verkar det lite speciellt.

(Visited 85 times, 1 visits today)