Välj en sida

Ett antal mystiska mordfall (eller är det självmord?), en kriminaltekniker med asperger som blir tvungen att börja dölja bevis och en karriärkåt journalist som är beredd att göra det mesta för att få fram information. Där har ni en ny kriminalserie att kolla in.

När frun sade att det finns en Netflixserie på kinesiska var jag först tveksam. Utbudet ser ju olika ut i olika länder, men jo, det visade sig stämma. The Victims’ Game (谁是被害者) är visserligen en taiwanesisk serie, vilket märks på dialekten, men nog är det en Netflixserie alltid. Och den är riktigt, riktigt bra!

Denna kriminalserie håller ett bra tempo över de åtta avsnitten. Den är spännande, tät, välspelad, bitvis rolig och håller faktiskt hela vägen i mål vilket är mer än man kan säga om många andra serier.

Jag är positivt överraskad och rekommenderar The Victims’ Game varmt!

(Visited 105 times, 1 visits today)