Välj en sida

Valet mellan en vit Xbox One X och Gears 5-utgåvan blev… båda.

Ja, hur blev det så här? Efter att jag köpt den vita Xbox One X trodde jag att jag var klar. Men så dök Gears 5-modellen upp till ett mycket lägre pris (1 500 kronor närmare bestämt), vilket innebar att jag tryckte på köp-knappen. Igen.

Den är ju läcker, inget snack om saken. Förmodligen den snyggaste specialmodell av Xbox One som Microsoft hittills har släppt. Dessutom gör den sig, till skillnad från de olika modellerna av den första stora Xbox One, bra i ett mindre glasskåp.

Där kommer den nämligen att stå. Den vita Xbox One X är den jag spelar på nu medan Gears 5-modellen får sälla sig till samlingen på en gång.

Året har inneburit inköp av totalt sju konsoler (om Mega-CD räknas). Nu är det färdighandlat för i år. Jag lovar.

(Visited 67 times, 1 visits today)