Välj en sida

I slutet av nästa vecka kommer Nintendo berätta mer om sin kommande konsol Switch, vilket betyder att vi väntas få information om pris, lanseringsdatum och spel.

På Twitter hävdar Laura Kate Dale, som har ett rätt gott rykte, att det kommande Beyond Good & Evil 2 kommer att bli tidsexklusivt i 12 månader till Nintendo Switch. Därefter ska det släppas digitalt till Xbox One, PlayStation 4 och PC.

Om detta stämmer är det en rejäl fjäder i hatten för Nintendo och givetvis ett köpargument för alla som sneglat på Switch. Men frågan är om det är bra för Ubisoft. En PS4-exklusiv release hade sannolikt ökat chanserna till fina försäljningssiffror.

Fredagen den 13 januari kl. 05.00 svensk tid börjar Nintendos livesändning. Om ryktena stämmer lär vi få en teaser då.

(Visited 26 times, 1 visits today)