Välj en sida

I år firar vi jul hemma för första gången. Det känns väldigt ovant. Fördelen är att jag då har tillgång till alla mina spel och filmer vid sidan om Netflix.

Men när man står som värd för julfirandet med sin mor krävs kompromisser. Det går inte att sätta sig ned och spela Forza Horizon 3 i timme efter timme med en rastlös pensionär vid sin sida. Ej heller att plöja Stalingrad-dokumentärer eller The Walking Dead på löpande band.

Nej, då blir det snarare Netflixserien The Crown som får rulla. Jag bävade lite eftersom jag inte alls har några höga tankar om min mors favoritserie Downton Abbey. Men The Crown är bättre. Oerhört snygg och välspelad och, eftersom den skildrar en historisk person som drottning Elizabeth II, faktiskt också intressant. Helt OK helgunderhållning.

Julen är ju kompromissernas högtid. Men visst hoppas jag få lite tid över att sladda loss på is i Forza Horizon 3 och åka skyrails i BioShock Infinite också.

(Visited 30 times, 1 visits today)