För andra gången har en samling med de tre BioShock-spelen dykt upp på nätet. Denna gångBrazil Advisory Rating Board.

BioShock: The Collection är listat till PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One och PC. Det ska alltså röra sig om spelen BioShock, BioShock 2 och BioShock Infinite. Varför de äldre konsolerna är med är en rimlig fråga, men utgivarna 2K har inte kommenterat vare sig det ena eller det andra. Vi vet alltså inte om uppgifterna stämmer.

En BioShock-samling skulle förefalla passande i tiden. Det är tre år sedan det fantastiska BioShock Infinite släpptes, och den som inte ägde förra generationens konsoler kan ha gått miste om både detta och tidigare spel (om de inte spelat dem på PC).

Även om jag har alla BioShock-spel till Xbox 360 ser jag gärna en uppfräschad samling till de nya konsolerna. Det skulle kunna fungera som uppvärmning till ett helt nytt BioShock, som vi hoppas är under utveckling.

(Visited 41 times, 1 visits today)