Trots alla motgångar för Xbox de senaste tio åren har Microsoft lyckats behålla självdistansen. När folk hånade dem för att Xbox Series X såg ut som ett kylskåp släppte de ett minikylskåp som såg ut som en Series X. Smart och, på något vis, befriande. Skrattar bäst som skrattar sist.

Nu är nästa grej på gång. En brödrost som ser ut som en Xbox Series S. Det ska ju vara rättvist.

Series S-brödrosten släpps den 31 januari. Just nu går den att köpa hos franska Micromania för 40 euro och givetvis på WalMart för motsvarande summa. Den är inte tillgänglig för förbokning i svenska butiker än, men vi hoppas att det blir ändring på det.

Förutom att se ut som en Series S, vilket ju kan räcka för somliga bara det, rostar den även in Xbox-logotypen i ens bröd. En LED-indikator förvarnar när brödet är på väg att hoppa upp. Denna raring har sex olika rostningsgrader och räcker det inte med vanlig rostad franska kan den även rosta bagels och våfflor. Inte illa.

Jag vann faktiskt Xbox Series X-frysen i en tävling på Gamereactor. Dess användningsområde är lite begränsat här hemma eftersom jag saknar ett dedikerat spelrum och knappt ens dricker läsk. Men den är onekligen häftig, och går förstås att använda till att förvara öl på uteplatsen på sommaren om man inte vill göra sig omaket att gå in några meter.

Om du är sugen på udda prylar, håll ögonen öppna efter Series S-brödrosten. Kylen salufördes av ElGiganten.

(Visited 70 times, 1 visits today)