Vi har precis ringt in det nya året 2024. Jag passade på att inleda året med ett litet inköp. Jag har visserligen Cyberpunk 2077 till Xbox One, men beslöt nu att köpa Ultimate Edition till PlayStation 5. Ingår gör förstås expansionen Phantom Liberty och, utgår jag från, en del uppdateringar.

Det blir intressant att se hur mycket bättre spelet flyter på PS5 (minns hur illa det såg ut på Xbox One och PS4 vid release). Det blir också en bra krok för att locka mig att börja spela på min PS5 igen efter ett väldigt långt uppehåll.

Därutöver blev det också ett köp av Yu Suzukis Air Twister, som lånar gameplay från Space Harrier. Detta blir ett sätt att stödja hans studio, som ju är enda hoppet om ett framtida Shenmue. Jag slog även till på ett spel jag missade i fjol (The Invincible) samt specialutgåvan av Lies of P. För att den är… fin.

Lies of P finns på Game Pass, och jag har förstås spelat det en del. Souls-liknande gameplay är inte riktigt min grej, men det är oerhört stämningsfullt (jag älskar art designen), och jag kommer återvända. Dessutom är jag som bekant svag för fysiska utgåvor. Nu kanske mer än någonsin är det viktigt att köpa spel på skiva om möjligheten finns.

Deluxe Edition av Lies of P verkar fin, och den kostar
inte mer än ett vanligt AAA-spel.
(Visited 103 times, 1 visits today)