Välj en sida

2021 och 2022 var två relativt produktiva spelår. Totalt 30 spel ur backloggen bockades av. I god tid före nyår började jag dock begripa att 2023 skulle bli mer utmanande.

Konkurrensen från jobb, vidareutbildning och fortsatt småbarnsliv kommer bli hård vilket innebär att spel, som ju är ett nöje (om än ett viktigt sådant) och inget måste, får mindre tid.

Det eviga backloggmålet att klara ut minst ett gammalt spel i månaden kvarstår, men det kan bli utmanande att nå i år. Jag måste helt enkelt prioritera annat på kvällarna.

Nu har jag just satt mig ned med Atomic Heart, ett spännande spel som doftar BioShock men också massor av sovjetnostalgi som just nu känns väldigt unken och opassande givet vilket läge vi befinner oss i. Men det lär ta ett tag för mig att ta mig igenom det, så när recensionen dyker upp återstår att se. De tidiga intrycken är blandade, även om designen är alldeles strålande.

2023 ser ut att bli ett bra spelår. Mycket släpps tack och lov på Game Pass, vilket den hårt utmanade plånboken tackar för. Men så var det det där med tiden också…

(Visited 101 times, 1 visits today)