Välj en sida

Oktober och november är traditionellt de mest intensiva månaderna för inbitna TV- och datorspelsentusiaster. Det är då storspelen släpps, det är då ”måste”-titlarna pockar på vår uppmärksamhet.

Efter en lugn sommar och tidig höst, då jag kunnat använda tiden till att i lugn och ro gå igenom backloggen, släpper utgivarna lös sina verk inför den stundande julhandeln.

Nästa vecka släpps både Sonic Frontiers (tisdag) och God of War Ragnarök (onsdag). De blir mina inköp i november. Samtidigt är november en riktigt packad månad på Game Pass, med allt från Pentiment till Ghost Song och Return to Monkey Island. Pust. Jag hinner precis avsluta oktober månads stora släpp, A Plague Tale: Requiem, som tagit lite längre tid än vanligt på grund av en veckas paus. Recension kommer dock innan helgen.

Till dessa nya spel läggs allt annat som alltid händer så här års. Det är alltid full fart på jobbet, mycket som ska bli klart innan december, och givetvis all planering inför julen. November är månaden då mycket ska ske, helt enkelt.

Spel ska vara kul, inte stressigt. Men det blir lätt så när man vill hitta tid att uppleva de där måste-spelen och samtidigt få ihop allt annat i livet. Livspusslet är sällan så komplicerat som just denna tid på året.

(Visited 61 times, 1 visits today)