Välj en sida

Sommaren är äntligen här. Det brukar innebära renoveringsprojekt, men inte den här gången.

Årets stora projekt, att bygga om sovrummet, påbörjades i mitten av maj och avslutades nyss. Maj blev därför en månad med väldigt lite tid över till spel. I gengäld kommer semestern bli tämligen fri från tidskrävande hemmaprojekt, vilket möjliggör tid för spel. Även om det alltid är annat som ska hinnas med.

Jag har en tanke om att återbesöka gamla klassiker med hjälp av min OSSC. Men sommaren bjuder också på möjligheten att försöka finna tid till längre spelprojekt.

Jag skulle exempelvis gärna vilja ta itu med Red Dead Redemption II igen, ett spel jag imponerades högeligen av men som jag snart insåg inte var särskilt kul att spela. Det känns lite som ett sommarspel.

Att spela Cyberpunk på min Xbox Series X är också något som ligger i korten, liksom att ge Horizon Zero Dawn en andra chans. Jag skulle också vilja återvända till Assassin’s Creed Valhalla, som jag gillade, och ta itu med Assassin’s Creed Origins på allvar.

Problemet är att alla dessa spel är jättestora och att jag därför endast lär hinna med ett av dem. Vi får se vilket det blir.

(Visited 98 times, 2 visits today)