Välj en sida

Vad gör man om folk hånar ens nysläppta spelkonsol och liknar den vid en kyl? Släpper en minikyl som liknar spelkonsolen, såklart. Det nya Microsofts självdistans är ganska härlig.

Deras Xbox replica-kyl är en lika rolig som tossig idé. Jag var sugen på att köpa den, men kunde inte riktigt motivera det. Däremot deltog jag i en tävling på spelsajten Gamereactor och vips fick jag veta att jag vunnit. Nästan chockerande, jag tillhör nämligen inte dem som brukar vinna något. Men roligt, förstås.

En minikyl som är förvillande lik min Xbox Series X står nu alltså här hemma. Den rymmer ett tiotal småburkar och lär särskilt komma till användning sommartid. Eftersom jag inte har ett dedikerat rum för mina spelaktiviteter sedan barnen började ta över huset har jag nära till köket och kylen där, vilket gör minikylen lite överflödig i vardagsrummet. Men på uteplatsen i sommar kommer den passa alldeles utmärkt.

Bara att lasta in!
(Visited 52 times, 1 visits today)