Välj en sida

Jag har väntat och väntat. Sett bilder och filmer på PlayStation 5, förfärats över dess storlek och gräsliga design. Sett hur spel efter spel gått från att vara PS5-exklusiva till att även få en PS4-release när många gått bet på att hitta en konsol. Jag har åtminstone på veckobasis hållit koll på när möjligheten att köpa en skulle dyka upp.

Det har inte saknats tillfällen att komma åt en PS5. Senast för några veckor sedan dök chansen upp men jag valde att avstå. När jag åter igen fick möjligheten i mellandagarna slog jag dock till. Det föll sig så att jag kunde hämta ut konsolen på min 40-årsdag.

Detta betyder att jag har en Switch, en Xbox Series X och en PS5 hemma nu. Förhoppningsvis innebär det att jag inte behöver köpa en ny konsol på ett bra tag.

Jag återkommer förstås med mina intryck av PS5 när jag hunnit spela lite mer på den. Hittills är det en positiv upplevelse, men jag vill testa några fler spel innan jag fäller ett omdöme.

(Visited 132 times, 1 visits today)