Välj en sida

Redan när Microsoft överraskande avtäckte sin Xbox Series X på Game Awards 2019 och vi fick se den annorlunda designen slogs jag av att det helt säkert kommer komma coola specialutgåvor av konsolen.

Det gör det visserligen alltid, men denna tornliknande design gav genast upphov till en del idéer. Den första vi fick se var förstås Halo Infinite-utgåvan, som kommer säljas i butik. Nu har Xbox även visat upp två unika konsoler som endast går att få tag i genom att vinna en tävling.

Alltså, en Svamp-Bob Fyrkant-Xbox är ju en så tossig idé att man bara måste älska den. Och visst, Leo från Teenage Mutant Ninja Turtles ser inte heller tokig ut, men tanken på denna gula SvampBob-Xbox i vardagsrummet får mig att fnissa förtjust.

Räkna med att se den för ohemula belopp på Ebay framöver.

(Visited 68 times, 1 visits today)