Välj en sida

Jag köpte den i juli, så den är bara två månader gammal. Men efter att ha kört en del Super Mario 3D World+Bowser’s Fury, Super Mario Odyssey och lite Ring Fit Adventure (som är överraskande kul) har suget dött och min Switch stått oanvänd. Jag har i stället återvänt till min Xbox Series X och PS4 för att fortsätta beta av backloggen.

Nu ska det visserligen sägas att jag har ett antal spel på inköpslistan som jag inte kan köpa riktigt än eftersom det skulle kullkasta mitt mål att klara ut fler spel än jag köpt i år (ställningen just nu är 14-16, dvs. -2). Men oaktat dessa, där Luigi’s Mansion 3 är ett, är det lite anmärkningsvärt hur snabbt mitt Switch-sug försvann. Den står där och samlar damm för tillfället.

Kanske är vanans makt stor. Det är inget bekymmer att starta Switch, den går igång på några ögonblick. Inga evighetslånga nedladdningar eller uppdateringar som stör. Men Game Pass gör att jag ständigt lockas över till Xbox för att se vad som finns att spela. Och det är mycket. Backloggprojektet har förstås gjort sitt till, eftersom jag köpte Switch alldeles nyss har jag av naturliga skäl ingen stor backlogg från tidigare år att beta av.

Jag skulle tro att min Switch blir mer använd under nästa år när jag kan lägga några fler titlar till pyttesamlingen. Men under resten av året ser den dessvärre ut att få stå och samla mer damm.

(Visited 95 times, 1 visits today)