Välj en sida

Efter att ha klarat ut ännu ett spel ur backloggen är nu målet för 2021 nått. Det var blygsamt satt, ett spel i månaden, men med tanke på hur extremt lite tid jag har till TV-spel för närvarande kändes det rimligt att sätta ribban ganska lågt.

12 spel är alltså avklarade. Det betyder inte att det inte finns fler kvar. Jag vill nog hinna med åtminstone tre eller fyra till, men höstens storspel lär sätta stopp för särskilt många fler än så.

Härnäst kommer jag att ta mig an Uncharted: The Lost Legacy, som jag tappade intresset för och sedan aldrig återvände till.

Precis som i många fall är det svårt att säga exakt varför, men jag tyckte nog att det var lite för likt Uncharted 4. Jag hade kort sagt sett allt förut, och ibland kan det bli lite för mycket av det goda.

Nu är det dock dags att ge spelet en andra chans. Det blir faktiskt första gången jag sätter igång min PS4 på flera månader.

(Visited 114 times, 1 visits today)