Välj en sida

Så kom det då till sist. ”Holiday 2021” har blivit den 8 december. Därmed missar Halo Infinite 20-årsdagen av det första Halo, som släpptes tillsammans med Xbox den 15 november 2001.

Det må vara hänt. Viktigast nu är faktiskt att spelet, som skulle varit dragplåstret till lanseringen av Xbox Series X/S, slutligen släpps. Ett års försening har förhoppningsvis gjort en hel del för kvaliteten. Det vi inte kommer få på lanseringsdagen är lokal co-op, men både kampanjen och multiplayer ska finnas där.

Personligen ser jag mycket fram emot ett nytt Halo. Det känns som att det är nu eller aldrig. Halo 5 var ett habilt spel men ändå en besvikelse. Storyn höll inte måttet, och det var en besvikelse för mig och andra som främst började spela Halo för att ta del av en spännande berättelse i häftiga miljöer. Jag hoppas innerligt att Halo Infinite levererar på detta löfte.

För första gången kommer jag inte köpa ett nytt Halo på lanseringsdagen. Denna gång finns det nämligen på Game Pass, och det innebär att jag kommer spela det där (och köpa det fysiskt när det fallit rejält i pris).

Den första limiterade Xbox Series-konsolen. Men säkerligen inte den sista.

(Visited 209 times, 1 visits today)