Välj en sida

Efter månader av velande fram och tillbaka, och en väntan inför att Nintendo skulle eller inte skulle avtäcka en Switch Pro, var det dags att göra slag i saken och riva av plåstret.

Någon Switch Pro verkar det inte bli, Nintendo avtäckte endast en ny Switch med något större och bättre skärm. En förbättring som inte spelar någon roll för mig eftersom jag planerar att spela med konsolen huvudsakligen i dockat läge.

Så det blev den modellen av Switch som jag suktat efter hela tiden: Mario Red & Blue Edition. Jag återkommer med lite reflektioner kring konsolen när jag använt den ett tag, just nu har jag inte ens några spel till den. Första intrycket är dock att Switch är alldeles för stor som bärbar spelenhet och att JoyCon Grip-kontrollen är pinsamt dålig (tack och lov att jag redan hade köpt en Pro Controller).

Switch är den första Nintendokonsol jag köpt ny och till fullpris, så det är rimligt att ha högt ställda förväntningar. Men känslan när jag packar upp den ur kartongen är ett stort ingenting. Det som brukar kallas ”out of the box experience” är inte mycket att ha här.

Förhoppningsvis imponerar Switch när man väl spelar på den, för det är ju trots allt så en konsol ska användas.

(Visited 126 times, 1 visits today)