Välj en sida

2020 är till ända. Ett nytt år är här. Fjolåret var ett helt OK spelår, men ganska långt bakom det överraskande fina 2019 som bjöd på flera stora positiva överraskningar.

Mycket är oklart om det nya året, men vi kan räkna med att många spel kommer att försenas och skjutas fram till 2022 på grund av pandemin. Det blir en eftersläpningseffekt som kommer drabba detta år.

Tidigt under 2021 räknar jag dock med att vi får Little Nightmares II som planerat. Resident Evil: Village känns däremot som en titel som ligger i farozonen att försenas, men det beror förstås på hur långt Capcom har kommit.

Större delen av 2021 är i hög grad höljt i ett töcken än så länge. Och det gör faktiskt ingenting. Personligen kommer jag försöka beta av backloggen lite, jag har gott om spel som förtjänar tid.

Målen för 2021 ser därför ut så här:

  • Köpa färre nya spel
  • Spela fler äldre spel
  • Köpa en ny konsol mot slutet av året (PS5 eller Xbox Series X)

Jag avser att köpa en ny konsol någon gång under året. Vilken det blir hänger på spelen. Mest sugen är jag i nuläget på en PS5, eftersom Xbox Series X i dagsläget inte erbjuder någonting av intresse som jag inte redan har tillgång till på min Xbox One X.

Det återstår dock att se vilka nya spel som släpps och inte minst hur tillgången på PS5 utvecklas. Vi kan räkna med att den kommer vara väldigt svår att få tag i under det första halvåret.

(Visited 82 times, 1 visits today)