Välj en sida

Medan Microsoft, precis som de gjorde med Xbox One X, har låtit en rad olika personer känna på och plocka isär Xbox Series X har vi bara fått se datoranimerade bilder av Sonys kommande PlayStation 5.

Plötsligt dök dock konsolen upp i händerna på japanska youtubers, som spelade spel och tjattrade om konsolen och handkontrollen. Således har vi nu fått se hur konsolen faktiskt ser ut på riktigt. Det hjälpte dessvärre inte.

Eller som någon uttryckte det:
– It’s actually growing on me.
– It can’t possible grow any larger.

Som vi redan konstaterat är PS5 gigantisk, den största konsolen i mannaminne, och den vidlyftiga designen gör att den ser ut att ta ännu mer plats. Den skriker verkligen efter uppmärksamhet, vilket vuxna som försöker få sina leksaker att sticka ut så lite som möjligt i vardagsrummet inte bejakar.

Nåväl, det är som det är. Jag kommer förstås ha den i min TV-bänk om ett år eller så i vilket fall. Längre fram kommer förstås en slim-modell. Sony brukar av tradition ge dem en stramare design. Så den som absolut inte kan tänka sig PS5 där hemma så länge den ser ut så här, kan trösta sig med detta.

PS5. Behöver ett stöd för att ligga ned.
(Visited 95 times, 1 visits today)