Välj en sida

The Last of Us: Part II skulle först släppas i februari. Sedan den 29 maj. Efter en kort tid i limbo fick det slutligen ett tredje och slutgiltigt releasedatum: 19 juni. På självaste midsommarafton. Det kan inte kallas annat än dålig planering av Naughty Dog. Att inte hålla koll på svenska högtider!

Jag har förbokat både special edition och collector’s edition sedan länge. Problemet är att stället jag köpt från inte har fysiska butiker, så produkterna kommer inte förrän tidigast på måndag den 22 juni.

Webhallen hade däremot nattöppet mellan midnatt och 02 natten till i dag. Att ta bilen och åka iväg mitt i natten för att hämta ut ett spel är inte att tänka på när man är småbarnsförälder. Så nu är det som det är.

Jag hade tänkt spela The Last of Us: Part II i helgen. Nu får jag i stället vänta i några dagar. Det är helt OK det också, i synnerhet som det nu är fyra månader sedan jag hade möjlighet att träffa min mor.

Allt handlar inte om spel, trots allt.

(Visited 77 times, 1 visits today)