Välj en sida

Vad passar väl bättre att testa sin nya 4K-TV med än en rymdfilm? tänkte jag i mitt stilla sinne. Passengers har några år på nacken nu, men jag tänkte att den kanske skulle kunna bjuda på lite underhållning och vara ett bra sätt att njuta av den nya TV:ns upplösning.

Det är visserligen inget större fel på bilden, tvärtom. Men Passengers är ett typexempel på en påkostad och snygg film som egentligen inte innehåller någonting av vikt. Den är ungefär lika tom som rymden den utspelas i. Den bjuder på tillrättalagd och trött humor och blir aldrig ens spännande när det ska tända till i andra akten. Ingenting övertygar, inte ens Jennifer Lawrence. Passengers är lite som en fis. I rymden.

Nej, det får räcka med sådana här filmer nu. Om ni vill se en bra rymdfilm rekommenderar jag Gravity och, faktiskt, fortfarande Apollo 13. Även om den sistnämnda har sitt smetiga Hollywoodslut är den åtminstone välspelad och spännande.

(Visited 55 times, 1 visits today)