Välj en sida

Efter att ha lagt Shenmue III åt sidan (i väntan på story-DLC, som jag hoppas dyker upp) går jag i väntans tider. Det dröjer dock innan Resident Evil 3: Nemesis och The Last of Us: Part II dyker upp. Därför blir det nu en slutlig djupdykning i de kvarvarande spelen till Wii U som jag har här hemma.

Jag köpte Wii U för ett knappt år sedan och det tiotal spel jag ville testa växte till över 30. Nu är det bara en handfull spel kvar innan jag kan sammanfatta mitt år med konsolen (en text som kommer i mars).

Först ut av de spel som återstår blir Project Zero: Maiden of Black Water. Att denna skräckis ens letade sig till väst är ett litet mysterium givet att serien är nästan okänd här.

Antagligen insåg Nintendo att varje spel var välkommet när speltorkan var som värst till Wii U.

Hur som, Project Zero: Maiden of Black Water väntar på att upptäckas. Det råkar dessutom vara det dyraste Wii U-spelet jag fått tag i, så förhoppningsvis är det även värt några av slantarna. Det verkar även vara ett av få spel som gör något vettigt av Gamepaden.

På något sätt passar spelets mörker även vintermörkret, det eviga regnandet och förkylningar som aldrig går över här hemma.

(Visited 78 times, 1 visits today)