Välj en sida

Media Molecule är en liten studio som du kanske inte ens hört talas om. De är nog mest kända för att ha utvecklat Little Big Planet, men har under de senaste sju åren arbetat på något helt annat.

Vad Dreams är har länge varit höljt i dunkel. Är det ens ett spel? Det senaste året har det klarnat. Dreams är framför allt en spelutvecklarmotor för dig och mig. På en PlayStation 4 är det alltså möjligt att skapa spel.

Det jag sett hittills av Dreams är att utvecklarna åstadkommit något oerhört märkvärdigt. Nästan magiskt. Se vad spelare själva lyckas skapa.

Jag, som är oerhört förtjust i Media Molecule som spelstudio (framför allt deras fantastiska men ack så förbisedda Tearaway och Tearaway Unfolded) gläds åt att Dreams verkar ha blivit en sådan fullträff. Jag hoppas att många tar del av det.

Själv ska jag försöka att hitta tiden. Kanske under sommarsemestern.

(Visited 43 times, 1 visits today)