Välj en sida

Black Friday har kommit och gått. Jag höll mig lugn i år och köpte bara tre spel via nätet: Gears 5 har jag redan spelat via Game Pass men ville ha i samlingen, Crackdown 3 såldes för en dryg hundring och det PS4-exklusiva Detroit: Become Human var också så pass billigt att jag inte kunde låta bli.

Mer än så blev det inte denna gång, vilket delvis kan förklaras av att spelinköpen varit så pass många under året som gått. Jag kände en viss mättnad och även om det fanns betydligt fler spel som såldes billigt var det inget som väckte ha-begär.

I övrigt noterade jag att den som var sugen på en Xbox One X hade en ypperlig möjlighet att slå till, den fanns att få för rätt fantastiska 3500 kronor på sina håll.

Blott ett år innan nästa generations konsoler rullar ut är det fortfarande ganska mycket pengar för gammal hårdvara, men One X är å andra sidan en formidabel konsol att äga. Det vet jag nu.

Den sista Black Friday under denna generation är således till ända. Nu väntar julen, men där lär det inte vankas några spel under granen om jag känner den bättre hälften rätt, däremot desto fler kalsonger och strumpor.

(Visited 49 times, 1 visits today)