Välj en sida

Gears 5 är här. Både i butik och på Game Pass. Jag valde att börja spela på Microsofts speltjänst men kommer köpa det fysiskt också vad det lider.

Jag tillhör dem som aldrig riktigt föll för Gears of War på Xbox 360. Jag började spela det första spelet men det klickade bara aldrig. I stället fick jag upp ögonen för serien betydligt senare och tydligen var en av få som hade riktigt roligt med Gears of War 4.

Gears 5 är en rak fortsättning på berättelsen i seriens fjärde del. Man kan förledas att tro att spelet bara handlar om rå och simpel action, men här finns faktiskt ambitioner att berätta en historia.

Framför allt är Gears 5 snyggt. Ruggigt snyggt till och med. The Coalition klämmer nog ur ungefär vad som går ur den snart sex år gamla Xbox One.

Jag kommer ta mig den tid som behövs med denna kampanj. Nu blir det dessutom nästan en veckas avbrott på grund av resa. JD, Del, Marcus, Kait och den hjälpfulla roboten Jack får vänta lite till.

(Visited 55 times, 1 visits today)