Välj en sida

First 4 Figures tillverkar marknadens kanske snyggaste spelrelaterade samlarföremål. Deras figurer är inte bara snygga utan också välbyggda, har ibland rörliga delar och led-lampor för extra effekt. Det bästa samlaren kan önska sig således och något helt annat än vad som brukar följa med i spelutgivarnas egna svindyra samlarutgåvor.

Men smakar det så kostar det. Priserna varierar, men räkna med flera hundra dollar oavsett vad du är ute efter. F4F har släppt en handfull Sonic-figurer hittills. Den senaste går nu att förboka. Sonic and Tails Resin Statue är vansinnigt snygg, men den kostar 500 dollar. Plus frakt.

Jag har kollat in ett tiotal figurer som står på inköpslistan, men då är det Ebay som gäller eftersom de säljer slut snabbt från F4F.

Däremot tror jag att jag skippar den senaste i Sonic-serien. Priset känns lite… galet. Även för ett gammalt Sonic-fan.

(Visited 54 times, 1 visits today)