Välj en sida

Det händer inte mycket här nu, och skälet är att det händer desto mer på annat håll. Spelandet har rasat i prioriteringslistan på sistone.

Man måste hålla sig vaken för att kunna spela. Snart 16 månaders tidiga morgnar med sonen börjar göra sig påminda. Jag känner däremot ingen panik. Än. Vi är bara i början på året, även om jag har gott om spel från i fjol som jag vill bli klar med.

2019 ser inte fullspäckat ut än så länge. Högst på listan står Shenmue III, men det släpps inte förrän i slutet av augusti (ta i trä). Vi kan dock räkna med att alltfler spel kommer få fastställda releasedatum nu under våren och att hösten, precis som vanligt, lär bli tajt som tusan.

Så snart som i slutet av april släpps Days Gone, så helt tom är våren knappast. Redan den 25 januari släpps remaken av Resident Evil 2. Det ska förstås införskaffas. I vaket tillstånd eller inte.

(Visited 47 times, 1 visits today)