Välj en sida

Som väntat utannonserade Playground Games på X018-eventet i går kväll att Forza Horizon 4 snart får sitt första DLC.

Jag har inte hunnit spela fullt så mycket som jag har velat än, men givet att jag spelade föregångaren i ett helt år och mer än det så finns det tid än. Forza Horizon 3 fick två riktigt bra DLC, nu är turen kommen till Forza Horizon 4 att få sin första expansion. Förhoppningsvis inte den sista.

Fortune Island är den största expansionen i Horizon-serien hittills, och den lovar mycket gott. Strapatsrika bergssluttningar och både blixtar och norrsken! Större och mer dramatisk natur är något vi ser fram emot att få bränna runt i.

Att förlägga Horizon till Storbritannien har varit oväntat lyckat. Jag var lite tveksam först, men när jag såg spelen in action insåg jag att det nog kunde bli bra. Och det blev det, som bekant. Forza Horizon 4 är ett av de bästa racingspelen någonsin.

Jag hoppas att Playground låter det hänga med ett tag nu genom att släppa fler expansioner. Det är ingen som helst brådska med att börja arbeta på nästa del i serien.

Fler väderfenomen utlovas i expansionen Fortune Island.
Vi får vänta lite på ett datum, dock.

(Visited 41 times, 1 visits today)