Välj en sida

Spindelmannen svingar sig fram mot stora framgångar på PlayStation 4. Inte helt oväntat, visserligen, men framgångens omfattning är ändå en liten överraskning.

Enligt brittiska Chart-Track säljer Spider-Man just nu bättre än något annat exklusivt spel sedan Call of Duty: WWII, som lanserades i november i fjol. Det dänger även Far Cry 5 , som var årets hittills bäst sålda spel på de brittiska öarna och dessutom släpptes på fler plattformar, och slår självaste God of War dubbelt upp.

Detta är betydligt bättre än jag och många andra hade tippat. Som vanligt återstår att se hur pass länge försäljningen håller i sig, särskilt nu när hösten är här och de riktigt stora kanonerna rullas ut.

Insomniac har i alla fall goda skäl att vara nöjda. Så även Sony, som nu har ännu ett exklusivt toppspel att kriga med i julhandeln. Microsoft kommer få det tufft, den saken är klar.

Först God of War. Sedan Spider-Man. Singleplayerspelen är bevisligen inte döda. Det tackar vi för.

(Visited 75 times, 1 visits today)