Välj en sida

Senast Microsoft höll ett eget stort event med stora utannonseringar av spel var 2006. Efter 12 år återvänder X0 (uttalas eks-oh) igen globalt, berättade Phil Spencer på Inside Xbox.

Den 10-11 november hålls X018 i Mexiko City och livestreamas via Mixer, Twitch, YouTube, Facebook och Twitter.

Tidigare har vi fått se rätt maffiga avslöjanden på X0, däribland Halo Wars, BioShock, Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, Splinter Cell: Conviction och HD DVD-driven till Xbox 360 för att nämna några.

Med detta i bakhuvudet och faktumet att årets E3 var bra men mest blickade framåt höjs förstås temperaturen en aning om att vi ska få se fler spel avtäckas till Xbox One.

Spekulationerna kan börja. Phil Spencer har lovat spel från både första- och tredjepartsstudior, men det har redan ryktats om fler uppköp.

Den mest intressanta är Obsidian (Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth), men även Playful (Super Lucky’s Tale) vore ett bra tillskott till Xbox. Som bekant har Microsofts konsol lidit av bristen på exklusiva spel denna generation.

2019 är ett stort frågetecken för närvarande, och eftersom Spencer tidigare sagt att de lärt sig av att ha utannonserat spel för tidigt kan vi kanske hålla tummarna för några utannonseringar av spel som släpps redan nästa år.

(Visited 38 times, 1 visits today)