Välj en sida

Det är tre år sedan vi sist räddade världen som Lara Croft. På fredag släpps äntligen Shadow of the Tomb Raider och jag har förbokat.

Mycket pekar på ett blodigt och ändå lite lugnare äventyr. Men omdömena om den tredje delen i den nya trilogin har varit väldigt blandade. Betygen varierar från 6-9/10, vilket är ett brett spann för att vara ett AAA-spel.

Jag är inte orolig. Mycket av det som beskrivs som försämringar eller problem, exempelvis färre strider, är sådant jag har haft på önskelistan. Däremot verkar Shadow of the Tomb Raider inte alls vara lika miljömässigt varierat som föregångaren, ej heller lika grafiskt imponerande.

Vi får se var detta landar. Recensionen kommer efter att jag hunnit sätta mig ned med spelet, vilket blir tidigast på söndag.

Som vanligt ger ACG bäst information så länge.

(Visited 62 times, 1 visits today)