Välj en sida

Det liknades tidigt vid BioShock, vilket är en hedrande jämförelse som få spel får. Men när det nu släppts har We Happy Few mottagit bred kritik för att vara på tok för tråkigt.

Jag såg fram emot We Happy Few direkt från det första klippet. Den skruvade och, ja, BioShock-liknande tonen lockade.

Av det jag sett hittills verkar spelet leverera i story och miljöer, men inte gameplay. Vilket gör mig tveksam till ett köp för 599 kronor. We Happy Few var ett av höstens mest intressanta spel för min del, men jag uppfattade aldrig att det skulle släppas för fullpris. Nu får det vänta tills priset har fallit något.

Compulsion Games blev uppköpta av Microsoft i somras. I We Happy Few har de visat att de har talang – med Microsofts ekonomiska muskler i ryggen kan de förhoppningsvis även få resurser att slipa på nästa diamant lite mer.

Det finns all anledning att se fram emot vad de än arbetar på framöver.

(Visited 38 times, 1 visits today)