Välj en sida

Shenmue III, eller snarare Kickstarterkampanjen för spelet, avtäcktes på E3 2015. Enligt den ursprungliga planen skulle spelet ha släppts före 2017 års utgång, men de flesta begrep att det skulle försenas. Flera förseningar har följt sedan dess.

När Yu Suzukis team Ys Net visade en trailer för spelet på Gamescom fick vi inte bara se helt nya sekvenser, vi fick för första gången även ett konkret releasedatum. Shenmue III ska släppas till PC och PS4 den 27 augusti 2019.

Visst är det inte otänkbart att det blir ytterligare en försening, men de bör nog akta sig för att släppa Shenmue III mitt under årets mest hektiska period september-december.

Trailern ger hopp om att Shenmue III kan bli riktigt bra. Det ser flera nivåer bättre ut än det vi sett tidigare. Det enda jag inte riktigt gillar är logotypen, men den sväljer jag med hull och hår om det visar sig vara min främsta invändning om ett år.

I dag släpps passande nog nylanseringen av Shenmue I & II till PC, PS4 och Xbox One. Dags att värma upp, således.

Att jag fick bokstavera titeln för tjejen i kassan på GameStop gör inte så mycket. Nu ska jag ge mig in i en nostalgiresa av rang.

Se trailern för Shenmue III här!

Inte välkänt av alla ens på GameStop. 

(Visited 37 times, 1 visits today)