Välj en sida

Så var det gjort. Förbokningen är lagd på Shadow of the Tomb Raider. Valet föll på Steelbok Edition till Xbox One eftersom jag vet att jag kommer köpa standardutgåvan också vad det lider.

Nästan allt som visats av spelet sedan det utannonserades har ökat min hype. Det enda som jag varit mindre förtjust i är att Shadow of the Tomb Raider ser ut att ha lika mycket strider med tunga vapen som de tidigare spelen.

I övrigt pekar allt mot att detta blir det bästa Tomb Raider på väldigt, väldigt länge. Miljöerna, de utökade stealth-momenten, Laras utvecklade rörelsemönster… Det finns mycket smarrigt här.

Problemet för Shadow of the Tomb Raider är detsamma som för föregångaren: det släpps under en tid när konkurrensen är mördande hård. Fördelen denna gång är att det även når PS4 och Xbox One samtidigt, vilket bäddar för en bättre start än senast.

Den 14 september är det dags.

(Visited 35 times, 1 visits today)