Välj en sida

Nej, det finns inte så mycket tid för spel just nu. Eller energi för den delen. Småbarnslivet tillåter helt enkelt inte timmar av spelande som förr. Och även när den lille sover på kvällen eller på dagen, vilket är ovanligt, gör han det oftast i vardagsrummet. I en halvtimme.

Detta gör att jag har insett att 2018 kommer bli ett lättviktsår för mig vad spelupplevelser beträffar. Några spel ska jag noga hinna med. När Shadow of the Tomb Raider släpps i september kommer jag definitivt stå med plånboken redo. Och det oundvikliga Forza Horizon 4 vill jag absolut inte missa (det lär utannonseras officiellt på E3 i juni).

I övrigt kommer jag troligen förlita mig alltmer på Xbox Game Pass. Det är ett billigt sätt att komma åt såväl äldre som nyare spel man missat utan att behöva lägga ut flera hundra kronor på en ren chansning.

Någonstans går jag väl och hoppas att sonen ska bli intresserad så att vi kan spela tillsammans i framtiden. Men det kommer i så fall att dröja. Här och nu är det mer av halvsovande i soffan på kvällarna än sena spelsessioner.

Om spelintresset prövas någon gång är det sannerligen under småbarnsåren.

(Visited 46 times, 1 visits today)