Välj en sida

Microsoft fortsätter att pumpa ut äldre titlar med stöd för 4K-upplösning på Xbox One X. Resultatet är onekligen imponerande, som jämförelsen nedan av Xbox 360-spelet Red Dead Redemption visar.

Många spel som har blivit ”X enhanced” ser faktiskt bättre ut än spel som släpps som remasters. Och då får du betala för de sistnämnda medan uppgradering till 4K är gratis. Du behöver bara äga det gamla spelet och, förstås, en Xbox One X.

Därutöver blir en hel drös med gamla Xbox-spel spelbara på Xbox One den 17 april. Dit hör SSX 3, Conker: Live & Reloaded, The Elder Scrolls III: Morrowind, Jade Empire, Panzer Dragoon Orta och Blinx: The Time Sweeper. Den 26 april är det dags för nästa omgång som inkluderar inte mindre än sex stycken Star Wars-spel.

Microsoft fortsätter att knyta samman dåtid och nutid på ett fascinerande sätt. Särskilt många nya kunder lär det knappast ge, men det är en fantastisk service till gamla Xbox-spelare.

 

(Visited 49 times, 1 visits today)