Välj en sida

Efter det halvlyckade Sonic & Sega All-Stars Racing till Xbox 360 och PlayStation 3 samt den kraftigt förbättrade uppföljaren Sonic & All-Stars Racing Transformed, som släpptes 2012 och även erbjöd racing på vatten och i luften, har det varit tyst om ett nytt spel.

Sedan en tid tillbaka har det emellertid ryktats om ett nytt Sonic Racing. Det har sagts att det endast kommer omfatta Sonic och hans vänner, vilket vore en liten besvikelse för alla Sega-nostalgiker där ute som verkligen fick sitt lystmäte i Transformed.

Nu har Sega släppt en kort teaser. Det enda som går att utläsa av den är att det verkar vara ett racingspel och att ett ”R” i loggan är identiskt med det i Saturn-spelet Sonic R.

Detta spel var lite annorlunda då det inte hade några fordon utan endast gick ut på att springa. Motorljudet från trailern indikerar förhoppningsvis att så inte blir fallet den här gången. Vi lär få mer kött på benen snart.

En annan god nyhet är att Sonic Mania får en fysisk release. Ungefär ett år efter den digitala releasen kommer Sonic Mania Plus som innehåller hela spelet i uppfräschad form och två nya karaktärer, Mighty och Ray. Ingår gör även en 32-sidig liten artbook.

Beslutet att släppa en samlarutgåva och enbart inkludera en nedladdningskod var hela tiden märkligt. Nu kommer spelet äntligen i fysisk form. Här ska givetvis köpas. Igen.

(Visited 47 times, 1 visits today)