Välj en sida

Jag vet inte riktigt hur Sonys designers resonerar när de ska lansera en specialdesignad version av PlayStation 4 med spelmotiv. En sak de definitivt inte funderar över verkar i alla fall vara uttrycket ”less is more”.

Sonys spelmotivdesignade versioner av PS4 är nämligen alla gräsligt nedklottrade. Den senaste i raden är en med God of War-design. Den är förmodligen den mest hårresande hittills (och då finns det ändå en hel del konkurrens om den titeln). Som en hällristning gjord av någon med fyra promille i blodet, ungefär.

Se nedanstående exempel på allt från Star Wars-, till Uncharted– och Metal Gear Solid-design som jämförelse. Gran Turismo-modellen är egentligen den enda som ser OK ut av de nedanstående fyra. Stilren, rent av. Men den är ensam i sitt slag.

Vi ska minnas att det trots allt rör sig om konsoler som är tänkta att spelas på. De flesta kommer ligga eller stå i vardagsrummet hos folk. Barnen kan ju få men för livet.

Oj, oj.

(Visited 50 times, 1 visits today)