Välj en sida

Efter den intensiva julhandeln med massor av tunga spelreleaser tenderar januari att vara en månad för att pusta ut. Frånsett i fjol, då Resident Evil 7 lanserades, brukar januari vara en lugn månad.

Det är således ett utmärkt tillfälle för att försöka komma ikapp. Jag har ännu inte riktigt avslutat Gears of War 4, behöver fortfarande komma igång på allvar med Titanfall 2 och därefter väntar Wolfenstein: The New Order, som endast är påbörjat, och Wolfenstein II: The New Collossus, som ännu ej är öppnat.

Visst är det trevligt med en tät utgivning av spel, men faktum är att vi behöver små andpauser för att hinna ikapp. Åtminstone vi dödliga med annat att stå i än att bara spela spel.

Så tack, januari, för att du är mer eller mindre tom på nytt innehåll. Fast nu hörde jag att The Vanishing of Ethan Carter släpps till Xbox One den 19 januari… Lyckligtvis är det ett spel som tar runt fyra timmar att klara, så det ska vi nog fixa.

(Visited 37 times, 1 visits today)