Välj en sida

Denna jul är lite ovanlig. Vi är tre i stället för två, och nytillskottet råkar vara några månader gammalt. Med lite tur kommer det finnas tid för lite spel denna jul i alla fall. Med en liten krabat som skriker efter mat var tredje timme är det inte säkert att alla nedanstående spel hinns med, men det är en åtminstone en ambition.

Dead Rising 4
Spelet är avklarat sedan tidigare, men med tillägget Capcom Heroes där en hel drös av Capcoms hjältar görs tillgängliga finns det goda skäl att återbesöka apokalypsen i Willamette. Jul, zombier och en Frank West med tidernas vapenarsenal där bara fantasin sätter gränser. Detta är som klippt och skuret på en julhelg.


Sonic 3

Det är långt ifrån bara Sonic som har fina vinterbanor i plattformsvärlden. Men Ice Cap Zone är en av pixelgrafikens allra vackraste vinterbanor som känns så där underbart vinterlik och mysig. Musiken bidrar mycket till det. Nästan 25 år senare är detta fortfarande smått magiskt.

Rise of the Tomb Raider
Såklart. Jag utnämnde det ju till ett vinterspel. Laras kamp för överlevnad i den sibiriska vildmarken passar utmärkt med både glögg, te och godis tillhands.

Tearaway Unfolded
En bortglömd diamant till PlayStation 4. Inte jättemycket vinter i detta spel, men myspys och ren och skär spelglädje som inte mycket i denna generation kan mäta sig med. Sådant behövs också mellan glöggen och skumtomtarna.

(Visited 46 times, 1 visits today)