Välj en sida

Dead Rising 4 släpptes till PC och Xbox One i julhandeln 2016 och var en tyst release med några hundra tusen sålda ex. När det nu även släpps till PlayStation 4 kommer det i ett större paket med samlingsnamnet Frank’s Big Package. Det har definitivt funnits sämre skäl att öppna plånboken.

Ingår i PS4-versionen gör allt DLC samt nya tillägget Capcom Heroes, som ger dig chansen att spela som någon av Capcoms många hjältar från andra spelserier.

Det kan låta trivialt, men faktum är att det faktiskt bidrar till ett helt nytt sätt att spela beroende på vilken karaktär du väljer. Det är en rätt stor skillnad mellan exempelvis Dante från Devil May Cry, Cammy från Street Fighter eller självaste Viewtiful Joe från Gamecube-spelen med samma namn.

Frank’s Big Package är ett namn som förstås för tankarna åt andra håll än bara paket under granen och som därmed är en titel som klippt och skuren för just Dead Risings sköna humor.

Själv väntade jag pinsamt länge innan jag öppnade spelet jag fick i julklapp i fjol. Jag hoppas att PS4-ägarna är lite mer otåliga och testar Dead Rising 4 redan i jul.

För de som redan har spelet till PC eller Xbox One erbjuds en gratis uppdatering. Jag kommer definitivt spela det här igen nu när julen närmar sig. Det gäller bara att bestämma sig för vilken av karaktärerna jag vill spela som.

Mer julstämning än att köra över tusentals zombier med en skördetröska på den snöklädda åkern samtidigt som man lyssnar på 1800-talsklassikern Old Folks At Home blir det ju knappast.

Tidigare bloggat:
Dead Rising 4 är skitroligt

Se även:
ACG:s recension av Dead Rising 4: Frank’s Big Package

(Visited 34 times, 1 visits today)