Välj en sida

Nästa del i den moderna berättelsen om Lara Croft kan ha läckt ut. En Reddit-användare påstår sig ha tagit ovanstående bild på tunnelbanan i Montreal. Bilden är suddig men om man zoomar in kan man se titeln på spelet: Shadow of the Tomb Raider.

Någon verkar ha varit lite oförsiktig. Men är det verkligen det nya Tomb Raider det handlar om? Det kan det mycket väl vara. Eidos Montreal hjälpte Crystal Dynamics i utvecklingen av Rise of the Tomb Raider. Det ryktas att Eidos Montreal ensamt står för utvecklingen av Laras nya äventyr, så denna bild skulle kunna vara ännu ett tecken på detta. I så fall kanske Crystal Dynamics sitter i startgroparna för ett helt annat spel just nu.

Jag hoppas att läckan är sann och att ett nytt Tomb Raider är under utveckling. Få saker skulle göra mig så glad. Rise of the Tomb Raider hade uppenbara brister, men det var ett fantastiskt snyggt och roligt spel, och definitivt något att bygga vidare på. Eidos borde kunna ta det arbetet till nästa nivå.

Om så är fallet lär det inte bli tidsexklusivt till något format den här gången utan släppas till PS4, Xbox One och PC samtidigt.

Än har vi inte fått någon bekräftelse, och det kanske vi inte får än på länge heller. Jag håller tummarna för att spelet visas upp på E3 nästa år.

(Visited 30 times, 1 visits today)